Zilvervisjes bestrijden

Het zilvervisje, ook wel suikergast, is een klein insect behorend tot de primitieve insecten. De naam is een verwijzing naar zijn zilverachtige schubben die het lichaam bedekken. Ze worden ongeveer één centimeter lang en worden vooral gevonden in vochtige omgevingen zoals badkamers, keukenkastjes en vochtige hoekjes. De zilvervisjes behoren tot de franjestaarten.

Zilvervisjes bestrijden

Bestrijding van zilvervisjes

Er zijn meerdere manieren om zilvervisjes te bestrijden. Je kunt ze bestrijden met sprays, lokdoosjes en vochtvreters. Zilvervisjes komen af op luchtvochtigheid, vaak boven de 50%. Veel ventilatie zou dus al veel kunnen schelen. Vochtvreters brengen de luchtvochtigheid ook naar beneden, deze zijn hier dus ook geschikt voor.

De sprays die verkocht worden moet u overal in de ruimte spuiten. Zilvervisjes zitten namelijk overal. Ze zijn redelijk goed zelf te bestrijden maar als ze met veel zijn is het misschien de moeite waard om ze professioneel te laten bestrijden.

Ongediertebestrijding vergelijken

Een professionele bestrijder inschakelen? Vergelijk dan meerdere offertes van bestrijders uit uw regio. Door te vergelijken in prijs en kwaliteit vindt u eenvoudig de beste firma tegen de aantrekkelijkste prijs!

Het aanvragen van offertes is snel, gemakkelijk en geheel gratis en vrijblijvend!

Vragen

Dat mag altijd.

Onze ongediertebestrijders bevinden zich altijd in uw regio. We sturen uw offerte-aanvraag op basis van uw postcode door naar de dichtstbijzijnde bestrijders.
Omdat u van meerdere bestrijders (maximaal 6) een offerte krijgt, kunt u eenvoudig vergelijken en besparen op uw ongediertebestrijding!
Jazeker! U beslist natuurlijk altijd zelf of u de bestrijdingsklus uiteindelijk laat uitvoeren door een bestrijder. De offerte-aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend.