Muizen bestrijden

Een muis is een knaagdier dat over de hele wereld voorkomt, de muis is na de mens het zoogdier met de grootste verspreiding ter wereld. Ze zijn te herkennen aan een bruingrijze vacht die op de buik iets lichter is als op de rug. Ze hebben grote ogen en oren. Ze dragen een muffe geur met zich mee. De geschubde en geringde staart is ongeveer even lang als de muis zelf.

Muizen bestrijden

Muizen in huis

Muizen in huis zijn een vervelend probleem. Het is belangrijk dat u dit probleem op de juiste manier aanpakt. Muizen brengen namelijk een groot risico voor de gezondheid met zich mee. Ze zijn vaak te vinden in de keuken omdat daar waarschijnlijk het meeste eten te vinden is. Hier komen ze in aanraking met het aanrecht waarop u uw eten klaarmaakt. Een andere plek waar u muizen tegen kan komen is daar waar kinderen vaak spelen.

Muizen kunnen aardig wat schade aanrichten aan allerlei spullen, zoals gaten in het bankstel of houten stoelen. Wat nog gevaarlijker is, is dat muizen graag hun tanden slijpen aan elektriciteitskabels, hierdoor kan brand ontstaan.

Muizenval

Muizen vangen klinkt makkelijker dan het is, muizen laten zich helaas niet zo snel vangen. De meest voorkomende manier is een ouderwetse muizenval, dit is een val waarin eten zit en zodra de muis dit wilt pakken schiet er een metalen beugel los die de muis met één klap doodt. Het beste lokmiddel hiervoor is kaas. Tegenwoordig zijn er ook wat oplossingen die op een diervriendelijke manier werken. Deze vallen sluiten de muis op waarna de muis bijvoorbeeld in het bos weer losgelaten kan worden. Deze vallen zijn te koop bij dieren speciaalzaken of tuincentra.

Muizen professioneel laten bestrijden

Wanneer u graag een professional wilt inschakelen voor het bestrijden van muizen, dan is het aan te raden om hiervoor offertes van diverse ongediertebestrijders uit uw regio te vergelijken. Door te kijken naar prijs en kwaliteit, kiest u eenvoudig voor de bestrijder tegen de beste prijs!

Het vergelijken van offertes is snel, eenvoudig en bovendien geheel gratis en vrijblijvend!

Vragen

Dat mag altijd.

Onze ongediertebestrijders bevinden zich altijd in uw regio. We sturen uw offerte-aanvraag op basis van uw postcode door naar de dichtstbijzijnde bestrijders.
Omdat u van meerdere bestrijders (maximaal 6) een offerte krijgt, kunt u eenvoudig vergelijken en besparen op uw ongediertebestrijding!
Jazeker! U beslist natuurlijk altijd zelf of u de bestrijdingsklus uiteindelijk laat uitvoeren door een bestrijder. De offerte-aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend.