Kakkerlakken bestrijden

De kakkerlakken vormen een orde van insecten, die qua uiterlijk overeenkomsten hebben met kevers maar toch sterk verschillen. Zo hebben kakkerlakken geen volledige gedaanteverwisseling. Er zijn 4690 soorten kakkerlakken, maar 20 hiervan kunnen als plaag voorkomen.

Kakkerlakken bestrijding
Kakkerlakken kunnen erg schadelijk zijn voor de gezondheid. Zo kunnen ze ziektes bij zich dragen zoals salmonella, dysenterie, gastro-enteritis en tyfus. Vooral zieke mensen, kinderen en ouderen zijn vatbaar voor ziektes. Ook kunnen de uitwerpselen van kakkerlakken zorgen voor eczeem en astma.

Kakkerlakken bestrijden

Kakkerlakken zijn moeilijk te bestrijden, ze zijn vaak niet alleen en kruipen in allerlei spleten en gaten. Ook kunnen ze erg goed tegen de meeste gifstoffen. Door massaal gebruik van bestrijdingsmiddelen treedt resistentie op.

Kakkerlakken vermenigvuldigen zich snel en zijn gevaarlijk voor de gezondheid. Afgezien van de gezondheidsrisico's zijn kakkerlakken ook zeer onsmakelijk om in huis te hebben. Buiten dat het insect er vies en eng uitziet, produceren ze ook een vieze geur die in voedsel en voorwerpen blijft hangen waarmee ze in aanraking komen.

Daarom is het sterk aan te raden kakkerlakken altijd te laten bestrijden door een professioneel bedrijf. Deze heeft de juiste insecticiden en apparatuur om dit ongedierte aan te pakken.

Kakkerlakken bestrijding vergelijken

U kunt bij ons gratis en vrijblijvend uw bestrijdingsopdracht plaatsen. Hierna kunt u eenvoudig verschillende bestrijdingsoffertes vergelijken en zo gemakkelijk kiezen voor de beste bestrijding tegen de meest aantrekkelijke prijs!

Vragen

Dat mag altijd.

Onze ongediertebestrijders bevinden zich altijd in uw regio. We sturen uw offerte-aanvraag op basis van uw postcode door naar de dichtstbijzijnde bestrijders.
Omdat u van meerdere bestrijders (maximaal 6) een offerte krijgt, kunt u eenvoudig vergelijken en besparen op uw ongediertebestrijding!
Jazeker! U beslist natuurlijk altijd zelf of u de bestrijdingsklus uiteindelijk laat uitvoeren door een bestrijder. De offerte-aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend.