Boktor bestrijden

De boktor is familie uit de orde kevers. Ze hebben een langwerpig lichaam, sprieterige poten en de tasters zijn zo lang als ongeveer de helft van de lichaamslengte. De boktor is meestal zwart van kleur en heeft een ronde halsschild met daarop kleine witte haarvlekken.

Boktor

Larven van de boktor

De larven van de boktor leven van planten en in hout, ze staan bekend om hun vraatzucht, hierbij kunnen ze grote schade aanrichten aan houten objecten zoals meubels, dakconstructies, kunstvoorwerpen en bomen. Soms worden plantenziektes verspreid doordat ze aan levend hout knagen. De hoeveelheid aangevreten hout kan enorm zijn. Indien de larve massaal voorkomen, kunnen ze hele dakconstructies wegvreten.

Boktor bestrijding inschakelen

De boktor is de schadelijkste drooghoutboorder en moet snel worden aangepakt. Dit klusje is voor particulieren vaak lastig omdat er al snel honderden gaatjes te vinden zijn en de larven diep in het hout genesteld zitten. Het advies is dan ook om gelijk een professioneel in te schakelen.

Bij ons kunt u gratis uw bestrijdingsklus versturen waarna u meerdere offertes van verschillende ongediertebestrijders kunt vergelijken. Hiermee kunt u tot wel 40% besparen!

Het vergelijken van offertes is snel, gemakkelijk en geheel gratis en vrijblijvend!

Vragen

Dat mag altijd.

Onze ongediertebestrijders bevinden zich altijd in uw regio. We sturen uw offerte-aanvraag op basis van uw postcode door naar de dichtstbijzijnde bestrijders.
Omdat u van meerdere bestrijders (maximaal 6) een offerte krijgt, kunt u eenvoudig vergelijken en besparen op uw ongediertebestrijding!
Jazeker! U beslist natuurlijk altijd zelf of u de bestrijdingsklus uiteindelijk laat uitvoeren door een bestrijder. De offerte-aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend.