Voordelen van horren tegen ongedierte

Mike avatar

Mike op 03-01-2016

Vooral 's zomers zijn horren onmisbaar voor uw woning. U houdt eenvoudig insecten buiten de deur terwijl u toch gewoon ramen en deuren open kunt zetten. Lees snel verder om alle voordelen die horren bieden te ontdekken!

horren tegen ongedierte

Voordelen van horren

Horren bieden grote uitkomst als het gaat om:

  • Ventilatie
  • Ongediertebestrijding
  • Insecten buiten de deur houden

Ventilatie

Een goed geventileerd huis is niet alleen frisser, het is ook beter voor uw gezondheid. Met een hor kunt u gerust een raam of deur open zetten om uw woning te ventileren zonder last te hebben van insecten of ongedierte.

Ongediertebestrijding

Ongedierte is erg vervelend en niet altijd even makkelijk buiten het huis te houden. Een hor biedt uitkomst. Ramen en deuren kunnen gewoon openstaan zonder dat u zich druk maakt om ongedierte die uw woning binnendringt zoals bijvoorbeeld muizen of ratten.

Insecten

Net als de bovengenoemde reden biedt een hor uitkomst om muggen, vliegen, bijen, wespen e.d. buiten de deur te houden. Vooral 's zomers wilt u uw ramen en deuren overdag open kunnen zetten zonder 's nachts geterroriseerd te worden door een mug. Met horren voor ramen en deuren heeft u hier geen last meer van.

Extra voordeel - op maat gemaakte horren

Horren zijn in vele soorten en maten verkrijgbaar, maar het kan natuurlijk altijd zijn dat uw ramen en/of deuren een unieke afmeting hebben. In dat geval kan een hor op maat gemaakt worden. Dit kunt u vrij eenvoudig zelf doen, maar u kunt dit natuurlijk ook uitbesteden. Dus ook als u geen standaard maat ramen en/of deuren in uw woning heeft kunt u prima gebruik maken van deze vorm van (preventieve) ongediertebestrijding!


Gratis 6 prijsoffertes

40% besparen!

Laat een reactie achter, vinden we leuk!