Klusjob: een 9,3 voor het wegjagen van Mollen!

Mike avatar

Mike op 30-04-2015

Onze eerste klusjob die we gaan uitlichten betreft er één met een vervelend verhaal. Al meer dan 6 maanden zat de familie Michiels uit Izegem met mollen in de tuin. "Het vervelende was dat we niets met onze tuin konden doen. Steeds als ik het gras ging maaien was het de dag erop al overhoop gehaald. Ik heb alle diervriendelijke oplossingen geprobeerd om de mollen weg te jagen, maar het zijn straffe beesten" vertelt Jan Michiels zelf.

mollenhoop

Mollenplaag opgeruimd

De mollenplaag zorgde er dus voor dat er geen werken in de tuin van de familie konden worden uitgevoerd. Nadat Jan de opdracht instuurde via onze website reageerde er direct 3 ongediertebestrijders die wilde helpen: "Ik was enorm blij dat ik zeer snel al 2 ongediertebestrijders uit mijn regio aan de telefoon kreeg. Beide vertelde me dat ze de mollen konden wegjagen op een zeer diervriendelijke manier. Dat sprak me aan. Beide zijn komen kijken en uiteindelijk was het prijsverschil zeer groot waardoor ik wel moest kiezen voor de veel goedkopere dierenbestrijder. Hun verhaal was immers hetzelfde. Uiteindelijk bleek dit een goede keuze. De mollen zijn verjaagd en het gras staat er prima bij!" vertelt Jan Michiels.

Een 9,3 voor de verjaging!

De verjaging zorgt ervoor dat de tuin van de familie Michiels uit Izegem er weer netjes bij staat. Jan licht toe: "Mijn vrouw is direct naar de winkel gegaan en heeft mooie bloemen gekocht. Het is eindelijk weer fijn om in de tuin te zitten. Ik zei tijdens de mollenplaag weleens voor de grap dat we een hutje op de heide hadden tussen de wilde dieren. Nu is het weer onze eigen tuin. De offertes kwamen rap binnen en de ongediertebestrijders waren zeer correct. Al met al een zeer prettige ervaring en dat beoordeel ik met een 9,3."


Laat een reactie achter, vinden we leuk!