Horren zijn de perfecte afsluiting

Mike avatar

Mike op 19-06-2015

Als afsluiting van uw deuren of ramen zijn horren de beste afsluiting tegen ongedierte. Daarnaast zorgen ze voor een goede ventilatie in huis. Een win-win dus. Genoeg van insecten en ongedierte in huis? Overweeg dan de aanschaf van horren. Alle voordelen op een rij...

horren tegen ongedierte

Ventilatie zonder invlieg ongedierte

De ventilatie van een hor zorgt voor een constante frisse lucht in uw woning. Een hor houdt daarnaast insecten en ongedierte tegen. Het is zeer vervelend om ongedierte in huis te krijgen wanneer u uw woning wilt laten luchten. Veel mensen zetten hierdoor niet meer de ramen open en dat is slecht voor de gezondheid. Met name in de zomer is er vaak een plaag van ongedierte en insecten. Ratten, muizen, wespen en mieren komen veelal binnen via de deuren en ramen. Met een hor houdt u deze ongewenste gasten buiten.

Vliegen blijven buiten

Naast bovengenoemde insecten en ongedierte staat de vlieg op nummer 1 als het gaat om "grootste ergernissen" in de zomer. Ook hier zijn horren weer de perfecte oplossing. Lekker luchten zonder dat deze irritante beestjes naar binnen komen vliegen. Zelfs in de keuken, wanneer u lekker aan het koken bent, kunt u genieten van frisse lucht zonder dat vliegen in uw soep komen zwemmen. Als tweede staan de muggen. Met horren kunt u in de nacht lekker ventileren zonder vervelende muggen in huis.


Gratis 6 prijsoffertes

40% besparen!

Laat een reactie achter, vinden we leuk!